Un singur preţ. Toate jucăriile.

Începi fără nici un risc. Întrerupi când vrei. Anulezi când doreşti. Fără penalizări pentru uzură sau piese pierdute. Fără termene minime. No stress – Only Fun!

Abonament
BASIC
+ cadou

 69,- Lei 

Recurenţă lunară
Primeşti lunar 3 Everchips

Până la 3 jocuri sau jucării lunar
Schimbi oricând vrei
Livrarea/preluarea gratuite (pt. Bucureşti)
Ideal pentru Seturi LEGO şi Puzzle
Creditele Everchip nefolosite se reportează
Cadouri surpriză
Acces la cutiile Edubox
Poţi include jucării Supertoy
Acces la produsele de tip mobilier pentru copii
Consiliere personalizată

Abonament
PREMIUM
+ cadou*

99,- Lei

Recurenţă lunară
Primeşti lunar 5 Everchips
Până la 5 jocuri sau jucării lunar
Schimbi oricând vrei
Livrarea şi preluarea gratuite (naţional)
Ideal pentru jucării educative
Creditele Everchip nefolosite se reportează
Cadouri surpriză
Acces la cutiile Edubox
Poţi include jucării Supertoy
Acces la produsele de tip mobilier pentru copii
Consiliere personalizată

Abonament
SUPERTOY
+ cadou*

129,- Lei

Recurenţă lunară
Primeşti lunar 7 Everchips
Până la 5 jocuri sau jucării lunar
Schimbi oricând vrei
Livrarea şi preluarea gratuite (naţional)
Perfect pentru familii cu mai mulţi copii
Creditele Everchip nefolosite se reportează
Cadouri surpriză
Acces la cutiile Edubox
Poţi include jucării Supertoy
Acces la produsele de tip mobilier pentru copii
Consiliere personalizată

*Important: Abonamentele PREMIUM şi SUPERTOY vin însoţite de o jucărie cadou tip STORY CUBES sau IMAGIDICE. Cadoul va fi livrat o dată cu prima ta cutie Evertoys. Suntem flexibili, în cazul în care îţi doreşti altceva ca jucărie cadou (de ex. copilul e mai mic de 3 anişori), poţi menţiona asta la finalizarea abonării şi vom încerca să ţinem cont de dorinţa ta.

Ce se întâmplă dacă anulez în luna gratuită? Pot păstra cadoul? După prima tranzacţie (a 30-a zi după abonare) jucăriile cadou întră în proprietatea voastră. În cazul în care în luna gratuită decizi că Evertoys nu ţi se potriveşte şi nu doreşti să continui abonamentul, ai opţiunea să achiţi 69,- Lei pentru achiziţie sau să returnezi jucăria respectivă, inclusiv ambalajul orginal.

Procesare carduri credit securizata

Toate variantele de mai sus sunt abonamente cu recurenţe automate. Preţurile practicate de Evertoys sunt cu TVA 0 (zero). În cazul în care te înregistrezi cu cardul bancar, prima lună este gratuită, cardul va fi debitat cu preţul abonamentului ales abia din ziua 30. Prima plată intervine la preţul abonamentului din perioada gratuită. Puteţi întrerupe sau anula abonamentul oricând, fără indicarea nici unui motiv. Singura condiţie este să returnaţi jucăriile Evertoys care se află în acel moment în folosinţa voastră. În caz de întrerupere sau anulare, sumele rămase necheltuite aferente zilelor de abonament rămase nu se rambursează.

Alege un abonament pentru jucăriile şi jocurile tale!

Nu există nici un risc: prima lună este gratuită! Dacă simţi că nu ţi se potriveşte modelul de abonament Evertoys, sau dacă nu eşti de acord cu calitatea produselor, pur şi simplu ne returnezi jucăriile primite în termen de 30 de zile de la contractarea abonamentului şi nu vei avea nici o cheltuială. Returnarea o organizăm noi, nu te va costa nimic. Aşadar, ce mai aştepţi? Descoperă acum abonamentul tău la bucurie fără sfârşit!

Cele mai interesante jocuri si jucarii - doar prin abonamentele Evertoys
  1. Alegi abonamentul care ţi se potriveşte
  2. În maxim 24h primeşti datele de acces pentru platforma my.evertoys.ro şi recomandări de utilizare
  3. Îţi asamblezi cutia Evertoys şi plăteşti cu Everchips.
  4. Gata. Trebuie doar să aştepţi livrarea gratuită şi să te bucuri de jucăriile alese.

Nu trebuie să te îngrijeşti de plata lunară, abonamentul se reînnoieşte automat, lună de lună. Poţi însă să-l întrerupi oricând doreşti din contul tău, sau să-l anulezi printr-un simplu mail sau telefon către noi. Atenţie, pentru ca abonamentul să poată fi întrerupt, trebuie să ne returnezi ultima comandă Evertoys care se află la tine.

Bine, bine, dar returnarea sau schimbarea jucăriilor vechi cu cele noi cum o fac? Trebuie să stau să chem curierul, telefoane, AWB-uri? Nici vorbă! Lună de lună, contul tău va fi creditat cu punctele Everchips aferente nivelului de abonament ales şi, ori de câte ori ai Everchips în puşculiţa virtuală poţi asambla următoarea cutie Evertoys care îţi va fi livrată… ta daa… gratuit! Cu fiecare comandă nouă plasată, curierul Evertoys vine şi preia jocurile şi jucăriile vechi şi vă lasă cutia cu jucăriile şi jocurile noi.

CEL MAI POTRIVIT CADOU:
Cardul Evertoys

Te duci la un botez? Mergi în vizită la nepoţei? Eşti invitat la o zi de naştere?
Sau ai colegi care au copii şi vrei să le faci o surpriză?

Acum le poţi oferi nu una, nu două, ci zeci de jucării, cărţi sau jocuri cu un singur cadou: Cardul Evertoys! Îl cumperi, economiseşti semnificativ faţă de preţul uzual, şi îl dăruieşti cuiva drag. Ei se vor bucura de 6 luni gratuite de abonament la jucării, în funcţie de nivelul cardului ales. În plus, la fel ca orice abonat Evertoys, vor beneficia de toate facilităţile, credite gratuite, consiliere, livrare şi preluare gratuite etc.

Card Cadou
abonament BASIC

  349 RON
294,- RON

Card Cadou
abonament EDUBOX

  499 RON
474,- RON

Card Cadou
abonament SUPERTOY

  649 RON
594,- RON

ALTERNATIVĂ: Card Cadou EDUBOX
3 luni –   269 RON   237,- RON

Cumpără acum

Plată securizată online.

Procesare carduri credit securizata

După achiziţionare, vei primi cardul cadou în format electronic PDF, gata să fie printat sau trimis mai departe prin email. Ne mişcăm cât de repede putem, însă te rugăm să permiţi o perioadă de până la 24h (zi lucrătoare) pentru trimiterea fişierului. De obicei însă, funcţionează mult, mult mai rapid.

Ce spun cei care au încercat deja Evertoys

Citeşte câteva din reacţiile clienţilor noştri. Mulţumim mult pentru gânduri şi aprecieri. Ne vor ajuta să devenim (şi) mai buni 😉

E absolut genial! Fata mea abia aşteaptă noua cutie Evertoys. Felicitări pentru o idee superbă. Am şi donat prin ei către două organizaţii. Jucăriile vechi prind din nou viaţă!

Anamaria S.

E fantstic! Atât de mult ne bucurăm că avem această opţiune, e super simplu şi avantajos ca sistem şi copiii noştri sunt deja dependenţi de cutiile Evertoys 🙂 Great value!

Fam. Silviu V.

Nu ne-a venit să credem cât de mult ne-a ajutat abonamentul EduBox. Nu mai pierdem timpul cu căutări interminabile prin magazine.

Anca şi Radu G.

eBăcănia

Frequently Asked Questions – FAQ – Întrebări Frecvente

Chiar sunt gratuite livrarea şi returnarea/preluarea?

Da, nu avem preţuri ascunse şi vrem ca relaţia ta cu Evertoys să fie cât mai simplă şi transparentă cu putinţă. De aceea livrăm gratuit cutia Evertoys şi o preluăm gratuit atunci când te decizi s-o schimbi.

Singura limită în cadrul comenzilor, atât ca valoare cât şi ca frecvenţă a schimburilor, e numărul de puncte/credite Everchips din contul tău. Oricând ai suficienţi Everchips în cont poţi comanda noua cutie, indiferent când ai primit cutia anterioară.

Pe scurt: poţi schimba oricând, în orice ritm vrei iar schimbul este întotdeauna gratuit. E nevoie doar să ai suficienţi Everchips pentru a plasa comanda.

Livrarea iniţială şi preluarea în cazul întreruperii abonamentului sunt şi ele întotdeauna gratuite.

Anumite campanii promoţionale pot face excepţie de la aceste reguli, însă te vom informa detaliat despre acest lucru.

Care e politica de returnare?

Evertoys este un abonament lunar iar prima lună este gratuită. Asta înseamnă că poţi testa serviciul nostru de abonament la jocuri şi jucării fără nici un risc. Dacă ne trimiţi înapoi comanda Evertoys înainte de expirarea primelor 30 de zile calendaristice, cardul tău nu va fi debitat şi poţi considera abonamentul anulat. Curieratul pentru returnare este şi în acest caz gratuit. Aşadar: No risc, total fun!

N-am înţeles nimic. Mai spui o dată?

Evertoys este un abonament la jocuri şi jucării. În loc să cumperi de fiecare dată jucării noi şi să le acumulezi la infinit, noi îţi propunem să te abonezi la ele, adică să alegi lună de lună jocuri sau jucării noi, să vă jucaţi cu ele cât doriţi, şi când v-aţi plictisit le luăm înapoi şi îţi trimitem altele noi. Gândeşte: “Toys as a Service”. În plus, îţi simplificăm alegerea printr-o ofertă cu jucării atent selecţionate şi chiar şi prin cutii tematice gata asamblate (de ex. EduBox). Poţi oricând întrerupe abonamentul sau selecta alt nivel de abonament.

Comanda o faci pe platforma shop.evertoys.ro şi plăteşti cu creditele interne Everchips. Ce sunt Everchips? Primeşti un anumit număr de Everchips în funcţie de abonamentul ales. Dacă nu foloseşti toate creditele Everchips într-o lună, ele se reportează, nu pierzi nimic, şi luna următoare le poţi folosi.

Pot schimba nivelul de abonament?

Sigur că da. Oricând doreşti poţi face upgrade sau downgrade. Facilitatea aceasta e foarte practică în situaţia în care prevezi că într-o anumită perioadă ai nevoie de mai multe jocuri sau jucării. De exemplu te poţi abona la pachetul EduBox (în medie 3 jucării), însă atunci când vine vacanţa poţi alege nivelul Supertoy (până la 7 jocuri şi jucării). La sfârşitul vacanţei te întorci la nivelul EduBox. Practic, nu?

Cât de curate sunt jucăriile din cutiile Evertoys?

Poţi avea supriza plăcută să primeşti în cutia ta jucării noi nouţe, sigilate încă în ambalajul original. Însă de multe ori vei primi jucării care se află deja în ciclul de abonamente Evertoys. Înainte să ajungă la următorul destinatar aceste jucării sunt igienizate foarte atent cu produse ecologice bactericide şi omologate UE. După un proces de curăţare atent şi adaptat fiecărui material în parte, ele sunt uscate pentru a elimina urmele de soluţie de pe ele. O mare parte sunt ambalate în recipiente noi nouţe în atmosferă controlată sau chiar vidate. De la procesul de curăţare şi până când le despachetezi ele nu vor mai fi în contact cu nimeni. Le primeşti mai curate decât oricare jucărie din grădiniţa copilului tău, ever.