Beneficiile abonamentului la jucării

Confort total: fără griji, fără risc

Schimbi jucăriile când vrei, poţi oricând întrerupe abonamentul, nu există penalităţi de întârziere, nu ai grija livrării sau a trimiterii înapoi.

Cutii tematice pre-asamblate

Timp câştigat prin cutiile Evertoys gata asamblate! Alegi dintr-un click nu doar o jucărie individuală, ci o colecţie întreagă de jocuri sau jucării.

Perfect pentru jocuri şi jucării educaţionale

Cutiile din gama EduBox sunt alcătuite special pentru dezvoltarea educaţională a copiilor iar specialiştii noştri te pot consilia pentru cea mai bună alegere.

Jucăria potrivită la momentul potrivit

Evertoys creşte odată cu voi. Atunci cand e timpul pentru un nou joc sau o nouă jucărie e super simplu să-ţi reînoieşti stocul. Gata cu jucăriile uitate şi prăfuite!

Abonamentul Evertoys - Jucaria potrivita la momentul potrivit

Jucăria potrivită la momentul potrivit

Un abonament la jocuri şi jucării rezolvă una din cele mai vizibile probleme în dezvoltarea copiilor: cresc şi se dezvoltă mult mai repede decât suntem noi în stare să cumpărăm noi şi noi jucării care să-i ajute şi să-i provoace să înveţe jucându-se. Foarte rapid majoritatea jucăriilor devin irelevante pentru vârsta copilului. Un abonament flexibil, simplu de gestionat şi care oferă şi un conţinut educaţional bogat e soluţia ideală pentru a nu acumula în continuu jocuri şi jucării care şi-au pierdut utilitatea.

Flexibilitate maximă prin sistemul Everchips

Fiecare abonament îţi dă dreptul la un anumit număr de Everchips. Vei vedea că „preţul” fiecărei jucării sau cutii din universul Evertoys este cotat în Everchips, sistemul nostru de credit intern. Când te abonezi, în funcţie de nivelul ales vei găsi în puşculiţa ta virtuală 3, 5 sau 7 Everchips. Îţi alegi jucăria, plăteşti din puşculiţa virtuală, şi atunci când o returnezi puşculiţa se umple din nou ca să-ţi poţi alege următoarele jocuri sau jucării. Nici un Everchip nu se pierde: dacă nu consumi tot într-o lună, suma se reportează şi o vei putea folosi din nou în luna următoare.

Everchips - sistemul de credite interne al abonamentului la jucarii Evertoys
Evertoys Romania - mult mai mult decat o închiriere de jucării

Mai mult decât o închiriere de jucării

Ideea de a oferi jucării sau jocuri spre închiriere nu este nouă, însă până acum a fost limitată la închirieri punctuale, pe zile sau maxim săptămâni, cu preţuri care, cumulat, depăşeau rapid valoarea de raft a obiectului respectiv. Apoi există problema returnării la timp şi penalităţilor de întârziere. Prin abonamentul Evertoys îţi alegi jucăria sau jocul dorit, te joci cât vrei, fără limite de timp sau penalizări de întârziere, iar atunci când simţi că e timp pentru o nouă desoperire pur şi simplu schimbi jucăriile cu unele noi.

Doar mărci de top în ofertă

Vei vedea că în oferta noastră avem doar jocuri şi jucării de la producători de top. Asta pentru că siguranţa, durabilitatea şi calitatea sunt cele mai importante în abonamentele Evertoys. Vrem să fim siguri că ceea ce alegi corespunde cu standardele de calitate cele mai înalte şi că vei avea o experienţă frumoasă folosind abonamentul Evertoys. Multe din jucăriile oferite au primit premii internaţionale şi/sau au devenit best-sellers. Oferim însă şi jocuri şi jucării pe care nu le găseşti în altă parte, fiind exclusive pe Evertoys.

Abonamentul Evertoys - Jucaria potrivita la momentul potrivit

Câştigi timp preţios

Ştim cu toţii sentimentul: rafturi cu sute şi mii de jucării, pagini întregi pe web cu aceleaşi mii de opţiuni. Care e cea mai bună? Cum aleg ceva de care să ne bucurăm o perioadă mai îndelungată? Cum găsesc jucăria educativă corectă pentru ceea ce face prichindelul meu la pregătitoare? Evertoys îţi propune o serie de cutii gata asamblate pe anumite teme care să te ajute în alegerea corectă şi rapidă. Jucăriile şi jocurile oferite sunt toate testate, explicate în detaliu pe site şi întotdeauna în rând cu cele mai noi trend-uri şi evoluţii în domeniu.

Ai acces la cele mai bune jucării şi jocuri educative prin cutiile EduBox

Pentru copiii cu vârste între 1 şi 6-7 ani, nimic nu este mai important decât dezvoltarea tuturor simţurilor, a raţionamentului şi a motricităţii. Totul se petrece extraordinar de repede şi copiii au nevoie tot timpul de noi provocări, de noi jocuri care să-i ajute să treacă la următoarea etapă de dezvoltare. Lucrând îndeaproape cu pedagogi şi psihologi, Evertoys a dezvoltat EduBox: o cutie cu jucării educative atent selecţionate şi testate. Fiecare serie de cutii EduBox e dedicată unei anumite etape şi tematici de dezvoltare. Dintr-o dată devine foarte simplu să urmaţi recomandările educatoarelor din grădiniţă sau pregătitoare atunci când vă indică o anumită direcţie de dezvoltare necesară copiilor voştri. Iar atunci când explorarea unei cutii EduBox a ajuns la sfârşit, e simplu: pur şi simplu o schimbi cu una nouă!

EduBox - cutiile gata asamblate cu cele mai bune jucarii educative pentru copilul tău
Abonamentul Evertoys - Un preţ pentru toate jucăriile tale şi în plus o mulţime de surprize

Primeşti cadouri surpriză

Însăşi primirea cutiei cu jocuri şi jucării de la Evertoys este întotdeauna o experienţă genială: lună de lună poţi face o bucurie nouă şi vei vedea cum copiii vor deveni nerăbdători să primească următoarea serie de jucării. Dar asta nu e tot: de multe ori vei găsi în cutiile Evertoys şi cadouri supriză pe care le pregătim împreună cu partenerii noştri: vouchere cadou, discount-uri importante, acces exclusiv la promoţii, produse cadou şi multe altele. La Evertoys ne bucurăm de bucuria voastră, indiferent dacă sunteţi copii… sau părinţi.

Abonamentele Evertoys: mult mai mult decât o simplă închiriere de jucării!

Prima lună este gratuită. Nu rişti nimic şi poţi întrerupe oricând.
Desplictiseala începe aici!