Abonamentele Evertoys: mult mai mult decât o simplă închiriere de jucării!

Poţi începe chiar acum fără nici un risc. Prima lună GRATUIT.
Click aici!

Contactează-ne!

5 + 2 =

Ne bucurăm să ne cunoaştem!

Pentru orice întrebare legată de serviciul de Jucării şi Jocuri Evertoys, nu ezita să ne contactezi. Completează şi trimite formularul din stânga şi vom răspunde în cel mai scurt timp (cel mult în 24h).

Evertoys SRL
CUI: 35208919   |   J40/13683/2015
Cuza Vodă 129
Bucureşti

Tel: 0724 055151 |  021 796 38 52
Răspundem în intervalul: 10:00 – 16:00 de luni până vineri.

Cont IBAN: RO04INGB0000999905419259

Impressum

Website-urile Evertoys sunt dezvoltate pe platforme web internaţionale şi folosesc serviciile: Flywheel, Envato şi Dreamhost. Doriţi un site asemenător? Scrieţi la eo@webophoria.com pentru o cotaţie.

Folosim doar procesatori de plăţi securizate: Braintree şi Euplatesc.

Imaginile folosite pe site-urile Evertoys sunt fie proprietatea Evertoys, fie sunt folosite cu licenţă de pe: Fotosearch, Fotolia, Vecteezy, All-Free-Download şi Freepik.

Pentru parteneriate

Sunteţi un importator sau distribuitor de jocuri, jucării sau cărţi pentru copii şi aţi dori să preluăm în ofertă parte din portofoliul dumneavoastră? Sau doriţi să includeţi produsele dumneavoastră în cutiile Evertoys în scop promoţional? Sau poate sunteţi un furnizor de servicii şi doriţi să includem în cutiile Evertoys beneficii din partea dumneavoastră?

Aveţi un website sau magazin şi aţi dori să vă diversificaţi oferta prin distribuirea de abonamente Evertoys (De ex. cardurile cadou pe 6 luni)?

E suficient să ne scrieţi prin formularul de mai sus, sau să ne sunaţi la 0724 055151 ca să putem iniţia discuţia.

Pentru distribuitori

Căutăm distribuitori pentru o serie de produse pentru care suntem unici importatori. În acest moment aducem în România brandurile premium:

Dacă doriţi să preluaţi aceste produse în oferta dumneavoastră la preţuri excelente şi condiţii comerciale flexibile, vă rugăm să ne contactaţi prin formularul de mai sus cu toate datele uzuale comerciale ale companiei pe care o reprezentaţi.

Z

1. Îţi alegi abonamentul

_____
Îţi alegi nivelul abonamentului lunar în funcţie de numărul sau complexitatea jucăriilor şi jocurilor pe care le doreşti pentru familia ta: pot fi de la 1 la 7 jucării lunar, seturi educaţionale sau jucării complexe, Lego, Meccano sau chiar Playmobil etc. Sau poate îţi plac Boardgame-uri, sau jocurile video? Nici o problemă. Evertoys îţi oferă o gamă variată de opţiuni de abonamente lunare posibile. E mult mai mult decât o închiriere de jucării. Şi mult mai simplu :-)

2. Îţi alegi jucăriile dorite

_____
Odată abonamentul tău confirmat, vei primi în contul tău de pe shop.evertoys.ro un număr de credite Everchips, în funcţie de nivelul abonamentului ales. Îţi vei putea alege din platforma Evertoys orice doreşti, plătind cu creditele Everchips primite. De la mărci cunoscute şi bestseller-i, până la jucării confecţionate artizanal – suntem siguri că vei găsi întotdeauna ceva potrivit pentru copilul tău. Vei putea căuta după vârstă sau după interesele copiilor sau chiar după recomandările educaţionale primite din grădiniţă sau şcoală. Odată ce returnezi jucăriile, puşculiţa ta virtuală se umple din nou cu Everchips şi poţi alege noi jocuri sau jucării de pe shop.evertoys.ro!

3. Te joci cât pofteşti - no limits - şi apoi le schimbi pentru unele noi!

_____
După ce plasezi comanda, îţi livrăm gratuit jucăriile alese acasă la tine. Copilul tău se va putea juca cu ele atâta timp cât doreşte, fără limită. Apoi, când interesul pentru jucărie s-a diminuat, este atât de simplu să-i faci o nouă bucurie: îţi alegi una sau mai multe jucării noi şi Evertoys îţi livrează produsul acasă gratuit şi preia jucăria veche de la tine. Nu mai trebuie să plăteşti absolut nimic în plus, ever, deoarece abonamentul tău acoperă jucăriile alese de tine lună de lună de lună! Poţi chiar alege să păstrezi jocurile sau jucăriile care îţi plac foarte mult, caz în care vei beneficia de un discount de până la 100%.

Descoperă beneficiile unui abonament la jocuri şi jucării

 

Află care sunt promisiunile şi garanţiile Evertoys

 

Everchips - Înţelege mai bine sistemul Everchips

 

Mai multe detalii despre ideea Evertoys