Te abonezi

Alegi unul din abonamentele Evertoys, poţi întrerupe oricând, fără penalizări de întârziere sau deteriorare, poţi face upgrade şi downgrade în funcţie de nevoile tale.

Alegi conţinutul pentru cutia ta Evertoys

Foloseşti monezile Everchips primite prin abonament pe shop.evertoys.ro şi îţi asamblezi cutia cu jocuri şi jucării. Livrarea este întotdeauna gratuită.

Te joci cât vrei

Te joci cât vrei, fără limite şi fără griji. Nu există termene de returnare şi nici penalizări pentru deteriorări accidentale. Tu decizi când e timpul pentru ceva nou.

Schimbi oricând cu jucării noi

Oricând pe parcursul unei luni poţi schimba cutia Evertoys cu una nouă, cu jocuri sau jucării noi. Returnarea e întotdeauna gratuită.

Garanţia "Spotless" - Jucării mereu curate

Nimic nu e mai frustrant decât să primeşti un produs care nu corespunde aşteptărilor tale. Vom da mare atenţie calităţii şi siguranţei jucăriilor înainte să ţi le trimitem.

Cum facem asta? În primul rând, odată ce intră din nou în depozitul nostru, vom igieniza foarte atent jocurile şi jucăriile. Vor fi spălate piesă cu piesă, tratate cu bactericide ecologice netoxice şi omologate UE. Curăţarea se face individual în funcţie de materialul jucăriei, astfel încât să nu se producă deteriorări care să aibă impact asupra integrităţii, siguranţei sau funcţionalităţii. După igienizare jucăriile sunt uscate şi/sau şterse astfel încât să nu rămână nici o urmă a soluţiei de spălare. Apoi sunt ambalate curat, în ambalaje noi, sigilate şi vidate. În nici un moment după igienizare şi până la sosirea la noul destinatar jucăriile sau jocurile nu vor mai intra în contact cu germeni străini. În acest fel vei avea întotdeauna siguranţa că obiectele aflate în cutia Evertoys sunt perfect curate. “Spotless”. Mult mai curate decât orice jucărie din grădiniţa copilului tău 😉

De multe ori vei avea şansa să primeşti o jucărie nou nouţă, deci vei fi primul utilizator. Altă dată primeşti una deja utilizată. Însă chiar dacă va avea ceva urme de folosire, ne vom asigura să fie întotdeauna perfect funcţională. În plus, orice jucărie va fi închiriată de maxim 3-4 ori înainte să fie scoasă din circuitul Evertoys.

Chiar şi atunci când jucăriile sau jocurile noastre nu mai intră în circuitul de închiriere Evertoys, viaţa lor nu se încheie: le vom dona organizaţiilor sociale partenere cu care colaborăm îndeaproape. Acolo vor aduce bucurii mari copiilor aflaţi în situaţii sociale sau personale dificile.

Garanţia "Fără Griji"

Fără penalizări în caz de deteriorare accidentală

“Ooofff… iar a stricat-o…” – rămâi calm şi nu-ţi face griji. Abonamentele noastre acoperă şi eventuale stricăciuni accidentale şi chiar piese detaşabile pierdute. Uzura este normală şi nu trebuie să iei nici o precauţie în plus când foloseşti jucăriile Evertoys. Ne vom asigura să oferim doar jucării din materiale solide, bine asamblate şi durabile. Nefiind o închiriere de jucarii, nu trebuie să te îngrijorezi nici cu termenele de returnare. Cu Evertoys ai disctracţie maximă şi stres minim.

Ce se întâmplă totuşi dacă s-a stricat o jucărie sau s-a deteriorat un joc? Dacă stricăciunea este rezultatul unei utilizări normale sau a unui accident (de ex. zgârieturi, cădere accidentală sau ai călcat din greşeală pe o jucărie), preluăm noi orice costuri de înlocuire sau reparaţie, nu trebuie să-ţi faci griji. Dacă însă consideri că a fost o deteriorare voită ce putea fi evitată (de ex. imersiunea în apă a jucăriilor electronice sau ruperea/tăierea voită a figurinelor) va trebui să cumperi jucăria cu un discount între 50% – 75% a preţului de raft, în funcţie de durata perioadei în care deja ai folosit-o.

Ne bazăm mult pe încredere şi onestitate şi îţi suntem recunoscători dacă ne anunţi din timp dacă jucăriile au suferit stricăciuni semnificative. Ne va ajuta mult în păstrarea standardului general de calitate a ofertei noastre.

Pierderea de piese sau figurine mici nu este gravă, nu trebuie să faci nimic. Excepţie fac seturile avansate de construcţie şi puzzle tematice, (gen Lego, Meccano sau Eitech etc. ) unde există o marjă maximă care, dacă e depăşită, vei putea păstra jucăria şi îţi vom calcula un cost cu un discount între 50% – 100% în funcţie de durata în care deja ai folosit jucăriile respective.

Garanţia "Forever"

Poţi oricând alege să păstrezi jocul sau jucăria închiriată

Ai ales în cutia ta Evertoys jucării sau jocuri atât de fascinante şi interesante încât tare ai vrea să le ţii şi să nu le mai dai înapoi? No problemo, poţi decide oricând să păstrezi jucăriile din luna curentă a abonamentului tău. Un mail sau telefon va fi suficient (în curând vei putea trimite notificarea şi prin aplicaţia nativă pe mobil). E chiar foarte benefic pentru tine, deoarece, în funcţie de cât timp ai folosit deja jucăria sau jocul respectiv, vei plăti doar o fracţiune din preţul de raft.

Vei putea cumpăra orice jucărie din oferta Evertoys cu un discount de până la 100%! Ai citit bine: discount de 100% faţă de preţul de raft. Calculăm discount-ul final în funcţie de cât timp ai utilizat deja jucăria respectivă, iar algoritmul este următorul:

  • Ai jucăria de până la 2 luni: Preţul de raft al jucăriei
  • Din luna 2: discount de 25%
  • Din luna 3: discount de 50%
  • Din luna 4: discount de 75%
  • Din luna 5: discount de 100%. Gata, e a ta forever!

În acest fel ne asigurăm că banii pe care i-ai investit în abonamentul lunar nu se pierd, ci îi regăseşti în reducerea semnificativă de preţ. Poţi în acest fel să păstrezi una sau toate jucăriile dintr-o cutie Evertoys, indiferent dacă ai asamblat-o tu, sau a fost o cutie tematică gata pregătită, gen EduBox.

Această opţiune poate fi şi o variantă practică de a alege jucării complexe (de exemplu electronice avansate sau roboţi) şi de a le păstra la final. Un fel de leasing care îţi va permite accesul la jucării foarte valoroase la un preţ deosebit de accesibil. Unele jucării complexe din oferta noastră vor avea opţiunea asta activată din start, iar atunci când le alegi vei şti că la finalul perioadei minime vor rămâne ale tale definitiv.

Abonamentele Evertoys:
mult mai mult decât o simplă închiriere de jucării!

Jucăria potrivită la momentul potrivit.
Încearcă prima lună gratuit!