Te abonezi

Alegi unul din abonamentele Evertoys, poţi întrerupe oricând, fără penalizări de întârziere sau deteriorare, poţi face upgrade şi downgrade în funcţie de nevoile tale.

Alegi conţinutul pentru cutia ta Evertoys

Foloseşti monezile Everchips primite prin abonament pe shop.evertoys.ro şi îţi asamblezi cutia cu jocuri şi jucării. Livrarea este întotdeauna gratuită.

Te joci cât vrei

Te joci cât vrei, fără limite şi fără griji. Nu există termene de returnare şi nici penalizări pentru deteriorări accidentale. Tu decizi când e timpul pentru ceva nou.

Schimbi oricând cu jucării noi

Oricând pe parcursul unei luni poţi schimba cutia Evertoys cu una nouă, cu jocuri sau jucării noi. Returnarea e întotdeauna gratuită.

Garanţia "Spotless" - Jucării mereu curate

 

Nimic nu e mai frustrant decât să primeşti un produs care nu corespunde aşteptărilor tale. Vom da mare atenţie calităţii şi siguranţei jucăriilor înainte să ţi le trimitem.

Cum facem asta? În primul rând, odată ce intră din nou în depozitul nostru, vom igieniza foarte atent jocurile şi jucăriile. Vor fi spălate piesă cu piesă, tratate cu bactericide ecologice netoxice şi omologate UE. Curăţarea se face individual în funcţie de materialul jucăriei, astfel încât să nu se producă deteriorări care să aibă impact asupra integrităţii, siguranţei sau funcţionalităţii.

După igienizare jucăriile sunt uscate şi/sau şterse astfel încât să rămână cât mai puţine pete de la spălare. Apoi sunt ambalate curat, în ambalaje noi, uneori chiar sigilate. Pentru majoritatea jucăriilor, în nici un moment după igienizare şi până la sosirea la noul destinatar ele nu vor mai fi expuse atingerii. În acest fel vei avea întotdeauna siguranţa că obiectele aflate în cutia Evertoys sunt super curate. “Spotless”. Garantat mult mai curate decât orice jucărie din grădiniţa copilului tău!

De multe ori vei avea şansa să primeşti o jucărie nou nouţă, deci vei fi primul utilizator. Altă dată primeşti una deja utilizată. Însă chiar dacă va avea ceva urme de folosire, sau să lipsească 1-2 piese neesenţiale, ne vom asigura să fie întotdeauna perfect funcţională. În plus, orice jucărie va fi utilizată de maxim 3-4 ori înainte să fie scoasă din circuitul Evertoys.

Chiar şi atunci când jucăriile sau jocurile noastre nu mai intră în circuitul de închiriere Evertoys, viaţa lor nu se încheie: le vom dona organizaţiilor sociale partenere cu care colaborăm îndeaproape. Acolo vor aduce bucurii mari copiilor aflaţi în situaţii sociale sau personale dificile.

Garanţia "Fără Griji"

Fără penalizări în caz de deteriorare accidentală

 

„Ooofff… iar a stricat-o…” – rămâi calm şi nu-ţi face griji. Abonamentele noastre acoperă şi eventuale stricăciuni accidentale şi chiar piese detaşabile pierdute. Uzura este normală şi nu trebuie să iei nici o precauţie în plus când foloseşti jucăriile Evertoys. Ne vom asigura să oferim doar jucării din materiale solide, bine asamblate şi durabile. Nefiind o închiriere de jucarii, nu trebuie să te îngrijorezi nici cu termenele de returnare. Cu Evertoys ai disctracţie maximă şi stres minim.

Ce se întâmplă totuşi dacă s-a stricat o jucărie sau s-a deteriorat un joc? Dacă stricăciunea este rezultatul unei utilizări normale sau a unui mic accident (de ex. zgârieturi, cădere accidentală sau ai călcat din greşeală pe o jucărie), preluăm noi orice costuri de înlocuire sau reparaţie, nu trebuie să-ţi faci griji. Dacă însă consideri că a fost o deteriorare voită ce putea fi evitată (de ex. imersiunea jucăriilor electronice sau ruperea/tăierea violentă a figurinelor sau şinelor din lemn) va trebui să cumperi jucăria cu un discount între 10% – 75% a preţului de raft, în funcţie de durata perioadei în care deja ai folosit-o.

Ne bazăm mult pe încredere şi onestitate şi îţi suntem recunoscători dacă ne anunţi din timp dacă jucăriile au suferit stricăciuni semnificative. Ne va ajuta mult în păstrarea standardului general de calitate a ofertei noastre.

Pierderea de manuale, piese sau figurine mici nu este gravă, nu trebuie să faci nimic. Excepţie fac seturile avansate de construcţie şi puzzle tematice, (gen Lego, Meccano sau Eitech etc. ) unde există o marjă maximă care, dacă e depăşită, vei putea păstra jucăria şi îţi vom calcula un cost cu un discount între 10% – 75% în funcţie de durata în care deja ai folosit jucăriile respective.

Garanţia "Forever"

Poţi oricând alege să păstrezi jocul sau jucăria închiriată

 

Ai ales în cutia ta Evertoys jucării sau jocuri atât de fascinante şi interesante încât tare ai vrea să le ţii şi să nu le mai dai înapoi? No problemo, poţi decide oricând să achiziţionezi jucăriile din luna curentă a abonamentului tău. Un mail sau telefon va fi suficient (în curând vei putea trimite notificarea şi printr-o aplicaţie nativă pe mobil sau de pe contul tău my.evertoys). E chiar foarte avantajos pentru tine, deoarece, în funcţie de jucărie, ca abonat Evertoys, vei putea primi un discount semnificativ.

Calculăm discount-ul final în funcţie de tipul jucăriei, de preţul de retail standard şi de gradul de uzură a jucăriei respective. Ne întrebi şi îţi vom face o ofertă de nerefuzat ;-)

Dacă eşti de acord, suma va fi debitată de pe cardul înregistrat cu Evertoys şi gata, e a ta forever! Poţi în acest fel să activezi „Garanţia Forever” pentru una sau toate jucăriile dintr-o cutie Evertoys, indiferent dacă ai asamblat-o tu, sau a fost o cutie tematică gata pregătită, gen EduBox.

Abonamentele Evertoys:
mult mai mult decât o simplă închiriere de jucării!

Jucăria potrivită la momentul potrivit.

 

Încearcă prima lună gratuit!